Elektronikaffald

Klima, miljø og energi

E-affald & virksomheden: Sådan omsætter I tanke til handling

De fleste virksomheder har øjnene skarpt rettet mod nye løsninger eller forbedringer, som kan gøre driften grønnere – og her er IT-chefer ingen undtagelse. Langt størstedelen af private såvel som offentlige virksomheder ved, at de er forpligtet til at reducere deres indvirkning på miljøet, og – måske vigtigst af alt – at dette gøres korrekt og så hurtigst som overhovedet muligt. Men det kan ofte være svært at navigere rundt i og finde pålidelig information, som gør virksomheden i stand til at træffe bæredygtige valg.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Millioninvestering sikrer langt mere genbrug af kasseret elektronik

Elretur, HJHansen Recycling A/S og Stena Recycling A/S er kommet tæt på en endelig lokation af to First Treatment anlæg, som skal sikre langt mere genbrug af kasseret elektronik end i dag. Det tegner til, at anlæggende placeres i Middelfart og i Roskilde.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Mister vi ressourcer, når vi håndterer det europæiske affald?

Sådan har det Europæiske Miljøagentur spurgt sig selv, og det Europæiske Temacenter for Affald er kommet med et svar.

Indhold fra partner

Samfund

Bæredygtighed, cirkulær økonomi og miljø i centrum i Davos

Diskussioner, debatter og indlæg på sidste uges WEF-topmøde i de schweiziske alper blev domineret af emner som cirkulær økonomi, klimaforandringerne, Verdensmålene og bæredygtighed generelt. ”Topcheferne er ved at få øjnene op for mulighederne”, lyder det.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere