16.05.2019  |  Samfund

I Horsens er CSR-stafetten i fuld gang

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lokale virksomheder i Horsens nominerer hinanden til CSR-stafetten for at tage et socialt ansvar

En bølge af inspirerende historier

Borgmester Peter Sørensen satte i sin nytårstale gang i CSR-stafetten med det formål at starte en bølge af gode historier om socialt ansvar i Horsens. Derved kan virksomhederne inspirere hinanden og videregive de gode erfaringer.

Stafetten løber frem til uddelingen af Horsens Kommunes CSR People 2020-mærke i november 2019.

Stafetten

Når en virksomhed modtager stafetten, deler virksomhedslederen en succeshistorie fra egen virksomhed om at løfte et socialt ansvar – fx hvordan virksomheden har hjulpet en ledig ind på arbejdsmarkedet, fastholdt en medarbejder, forebygget sygefravær mv.

Den gode historie deles på de sociale medier med hashtaggene #csr #csrstafetten. Herefter udvælger virksomheden en anden, socialt ansvarlig virksomhed, som de vil give stafetten videre til.

Siden nytår har virksomhederne Yding Grønt, Roesgaard & Partners, DKI Logistics, Schur samt VS Automatic modtaget CSR-stafetten, fordi de gør en særlig indsats for at hjælpe ledige ind på arbejdsmarkedet.

Vær med i debatten

Alle kan deltage i debatten om socialt ansvar på de sociale medier gennem hashtaggene #csr #csrstafetten #socialtansvar

Hvis du vil høre mere om, hvordan Horsens Kommune arbejder med CSR og socialt ansvar, så tøv ikke med at kontakte:

Sanne Ravn -  Chefkonsulent, Jobtaskforcen

Telefon direkte: 24 65 95 31

Mail: sarav@horsens.dk

Eller følg med på Jobtaskforcens LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/jobtaskforcen/

Mere fra Horsens Alliancen

Horsens Alliancen

www.horsensalliancen.dk

HORSENS ALLIANCEN er et samarbejde imellem erhvervslivet, de faglige organisationer og Horsens Kommune. Vi arbejder for at fremme socialt ansvar hos virksomheder i Horsens og skabe et bæredygtigt arbejdsmarked – nu og i fremtiden.  Vi har rekordlav ledighed. Men samtidig står vi i det dilemma, at mange fortsat står uden for arbejdsmarkedet, imens virksomhederne råber på arbejdskraf…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere