02.12.2015  |  Kommunikation

Indstil kandidater til fynsk bæredygtighedspris

Frem til den 18. december kan man indstille kandidater til Odense Bæredygtighedspris. Prisen har til formål at skabe øget opmærksomhed om bæredygtighed i den fynske hovedstad.

I Odense vil man gerne have bæredygtighed højere op på dagsordenen blandt regionens virksomheder, og derfor har man siden 2011 uddelt Odense Bæredygtighedspris. Med den vil søger man at ”skabe øget opmærksomhed om bæredygtighed i Odense herunder at opfordre forskellige aktører i byen til at starte bæredygtige initiativer - eller gøre eksisterende initiativer mere bæredygtige”, som det hedder.

Frem til den 18. december kan der indstilles kandidater til prisen, der bliver uddelt ved et arrangement d. 3. marts 2016. Det er dog ikke hvem som helst, der kan nominere, men kun lokale virksomheder, organisationer, personer eller initiativer. Det er muligt at indstille både sig selv eller andre kandidater. 

Læs også: Her er vinderne af CSR Awards 2015

Odense Bæredygtighedspris bliver uddelt af Odense Bæredygtighedsråd til et bæredygtigt initiativ, der er gennemtænkt i forhold til både sociale, økonomiske og miljømæssige forhold. Det kan være initiativer, hvor sundhed, ligestilling, frivilligt arbejde eller andre sociale emner er på dagsordenen, hvor den økonomiske profil er sund og langsigtet, eller hvor miljøet bliver indtænkt, fx i forhold til at nedbringe CO2-udledning eller ressourceforbrug. Det optimale projekt omfavner selvfølgelig alle tre aspekter.

Se mere i flyeren her, hvor du også kan hente indstillingsskemaet.

-AK

Mere fra Anders

Anders Kampmann

Kommunikationsrådgiver/journalist

Uddannelse: cand.comm, Roskilde Universitet 2010, speciale om CSR. Tidligere job: kommunikationsmedarbejder, Erhvervsstyrelsen, kommunikationskonsulent, Københavns Kommune, forskningsmedarbejder og kommunikationsrådgiver inkl. CSR-konsulent, Samfundscentret. Fokusområder: Adskillige aspekter omkring bæredygtighed i forhold til klima, transport, supply chain, produkti…

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere