Kemikalier

Klima, miljø og energi

Forældre ønsker hjælp til at undgå skadelig kemi

Mere end 8 ud af 10 forældre vil gerne blive bedre til at undgå skadelig kemi, når de køber produkter til sig selv – og lige så mange efterspørger viden og inspiration til, hvad de kan gøre.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

SMV’er skal have styr på kemien

Den sidste deadline i kemikalieordningen REACH nærmer sig, og det skal bl.a. en lang række danske SMV’er forholde sig til. Producent opfordrer til transparens på området, mens fjernet afgift kan føre til øget kemiforbrug, hvilket fører til hård kritik.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

“Jeg vil starte en revolution inden for rene fødevarer”

En håndholdt scanner, en cloudbaseret database og en app på telefonen er de våben TellSpec står rustet med i kampen mod vareforfalskning og alt for udbredt brug af kemikalier i fødevarer. Kom og prøv scanneren hos Agro Business Park, Århus d. 26. januar, når TellSpec får WAFA-prisen 2016 og TellSpec’s etablering i Danmark fejres.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Svensk fashion vil mindske globalt vandforbrug

Flere svenske modevirksomheder er gået sammen om at mindske brugen af vand og kemikalier i produktionskæden. Det er indtil videre blevet til 284 mio. liter vand og 402 tons kemikalier.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere