02.12.2016  |  Klima, miljø og energi

KLS PurePrint nomineret til E&Y Entrepreneur Of The Year

Indhold fra partner Hvad er dette?

Arbejdet med at producere tryksager, der er fri for skadelig kemi, betød, at KLS PurePrint var nomineret til den danske udgave af verdens største vækstpris, E&Y Entrepreneur Of The Year, i Cleantech-kategorien.

Sammen med to andre virksomheder var KLS PurePrint udvalgt til at konkurrere om den prestigiøse pris, E&Y Entrepreneur Of The Year, i kategorien Cleantech. KLS PurePrint var nomineret til prisen dels for arbejdet med at producere klimaneutrale tryksager, dels for indsatsen for at gøre tryksager komplet fri for skadelige kemikalier og tungmetaller. En bedrift, der vækkede genlyd.

– Det er et kæmpe stort skulderklap at blive nomineret. Vi ved ikke, hvem der har anbefalet E&Y at se nærmere på os som mulig prismodtager, men vi kendte naturligvis prisen i forvejen, og vi er meget stolte af, at der bliver lagt mærke til vores arbejde, siger Kasper Larsen.

Det blev DanWEEE Recycling, der på målstregen slog de andre nominerede og løb med prisen ved uddelingen i Bella Center den 24. november.

Stor anerkendelse
Hundredevis af virksomheder bliver hvert år overvejet til priserne, og 300 virksomheder bliver interviewet af partnere fra E&Y med henblik på at blive en af de få nominerede. Herefter bliver vinderen fundet af en uafhængig jury, der består af markante skikkelser fra det danske erhvervsliv.

”Selvfølgelig er det ærgerligt ikke at vinde, når vi er kommet så langt. Men at være med helt frem til finalen er vi da utrolig stolte af, og samtidig viser det, at vores opgør med skadelige kemikalier vækker genklang selv blandt de største erhvervsfolk i landet,” siger Kasper Larsen og fortsætter, ”Der skal også lyde et stort tillykke til DanWeee Recycling med deres imponerende bedrifter. Vi er sikre på at disse positive konkurrencer blandt de grønne virksomheder er med til på bedste vis at skærpe os alle til at blive endnu mere ambitiøse på den bæredygtige agenda fremover”.

Mere fra KLS PurePrint A/S

KLS PurePrint A/S

www.kls.dk

  • kls@kls.dk
  • 36 34 29 00
  • Jernholmen 42 A, 2650 Hvidovre

KLS PurePrint har som mål at være verdens grønneste trykkeri. Vi producerer tryksager og emballage, produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller.Virksomheden har som et af kun tre selskaber i verden blevet certificeret i henhold til den skrappeste miljøcertificering, Cradle to Cradle certificering. Som det eneste trykkeri i Skandinavien er virksomheden 100% CO2 neutral.Produktet…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere