Kosmetik

Samfund

Over 1,4 millioner EU-borgere kræver cruelty free kosmetik!

Næsten halvanden million mennesker i hele EU har krævet, at Europas forbud mod dyreforsøg til kosmetik skal opretholdes. På trods af forbuddene, som har været gældende siden 2013, fortsætter dyr med at lide og dø i skønhedens navn, hvor grumme dyreforsøg nu er påkrævet af europæiske myndigheder, herunder på ingredienser der udelukkende anvendes i kosmetik.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

The Body Shop og Dove kæmper sammen med de største dyrevelfærdsorganisationer for at bevare cruelty free kosmetik

The Body Shop og Dove står sammen og kræver, at EU holder sit løfte og ikke ophæver forbuddet mod dyreforsøg i kosmetikproduktion i Europa, og opfordrer samtidig alle forbrugere til at handle nu og støtte en fortsat fredning af dyrene.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fransk forbud mod destruktion af usolgte varer på vej

I 2016 forbød Frankrig detailhandlen at destruere alle usolgte fødevarer. Nu kommer turen måske også snart til non-food produkter som tøj, elektronik og kosmetik.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

To virksomheder, én vision - Goodwings og Kaffe Bueno bliver B Corps

B Corp-bevægelsen er blevet to danske medlemmer rigere. Goodwings og Kaffe Bueno er blevet B Corp-certificeret, og de er derfor nu officielt en del af det gode selskab af virksomheder, der redefinerer succes i erhvervslivet.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere