Madaffald
03.08.2021REGA
Sponseret
Ha' en holdning til madspild - det har vi
I forbindelse med lanceringen af vores video om madspild, fortæller Anders Aagaard fra Madklubben og Ronny Saul fra Jespers Torvekøkken i et interview til Børsen Bæredygtig, hvor stort et problem madspild er i restaurations- og cateringbranchen, og hvordan de arbejder med at reducere det i deres virksomheder.
09.03.2021Green Moves
Sponseret
En cirkulær madkultur skal revolutionere fødevarebranchen og dens vaner
Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.
17.06.2020Daka Denmark A/S
Sponseret
Ny affaldsordning – Vi tager udfordringen op
Selvom genanvendelsesprocenten for madaffald er steget i de seneste år, er der stadig meget, vi kan gøre bedre. Det skal vi i gang med, og hos Daka ReFood er vi derfor glade for regeringens beslutning om mere genanvendelse, mindre forbrænding.
21.02.2019CSR.dk
Forskningsprojekt skal lave madaffald om til flybrændstof
Nature Energy, DTU og SDU starter d. 1. marts et forskningsprojekt, der med støtte fra SAS, Maersk og Lego skal undersøge biogas som et grønt alternativ til flytrafikken. Efterspørgslen er stor og håbet er resultater inden for et par år.
Udgiver
Copyright 2023