Moderne slaveri

Menneskerettigheder

Forced Labor and Human Trafficking: Four Regulatory and Legislative Trends Business Should Watch

Governments are increasingly scrutinizing human trafficking and forced labor abuses in private sector operations. Businesses need to pay attention to new regulations.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Menneskehandel til tvangsarbejde finder sted i Danmark, men bagmænd dømmes ikke

Forskellen fra mere end 100 ofre i perioden 2009 til 2019 til nul dømte bagmænd er ekstrem og indikerer, at der er et problem, siger ekspert.

0 kommentarer

Supply chain

Rapport: Moderne slaveri er udbredt i tunindustrien

En ny rapport fra Business & Human Rights Resource Centre kalder til øjeblikkelig handling med beskeden om, at tunbrands over hele verden fejler i at sikre ordentlige arbejdsforhold for fiskere i Stillehavet, der i mange tilfælde udsættes for moderne slaveri.

0 kommentarer

Menneskerettigheder

Rapport: Store virksomheder gør ikke nok for at tackle slaveri

De færreste blandt Storbritanniens 100 største selskaber gør det godt nok, når det kommer til at eliminere moderne slaveri, lyder det i ny rapport. De tænker ikke langt nok, mener en af folkene bag, men eksempelvis diskussionen om leveløn er svær, påpeger andre. Lille chokoladefirma viser vejen.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere