14.11.2017  |  Klima, miljø og energi

Politik om nul affald: Auping Leavings

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Auping vil vi producere 100% bæredygtigt, og derfor bekæmper vi spild overalt, hvor det er muligt. Det gælder således også brugen af materialer og tekstiler.

Med udgangspunkt i denne filosofi har vi udviklet Auping Leavings puder. Det er pyntepuder, som er fremstillet af restmaterialer fra Aupings systue i Deventer – med andre ord: europæisk design og håndværk.

  • Hver eneste pude er specialfremstillet og unik, da de tekstiler og farver, der bliver til overs fra vores produktion af boxmadrasser, hovedgærde mv. er forskellige fra gang til gang.
  • Fyldet er fremstillet af 100% restmaterialer fra vores madrasproduktion.
  • Vi har med vilje designet puden i en form, som betyder, at der ikke er brug for en lynlås.

Mere fra Royal Auping Scandinavia

Royal Auping Scandinavia

www.auping.dk

Et sundt liv med massere af energi begynder med en god nattesøvn. Auping blev grundlagt i 1888 af smeden Johannes Auping som revolutionerede sengebranchen ved at udtænke spiralnetbunden, som er vores unikke varemærke. Hos Auping arbejder vi stadig hver dag med nysgerrighed og passion for at videreudvikle morgendagens ultimative sovekomfort. Og dette er i vores øjne uløseligt forbundet med et bæred…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere