Rederier

Strategi & ledelse

Stena Line er på forkant med den bæredygtige søfart

Stena Line fortsætter rejsen mod at reducere sine CO2-udledninger. En bæredygtighedsoversigt offentliggjort i sidste uge viser, at færgerederiet nu er ti år foran de internationale mål for reduktion af CO2 i søfart.

Strategi & ledelse

Danske Rederier vil have flere kvinder ind i branchen

Danske Rederier har præsenteret et nyt initiativ, der skal øge andelen af kvindelige ansatte ombord de danske skibe og i branchen generelt. Det er godt for forretningen, lyder det fra bl.a. Torm og DFDS.

Supply chain

Supply chain baseret på menneskerettigheder bliver fælles standard for rederier

J. Lauritzen og D.S. Norden gik i 2011 sammen om at udvikle et responsible supply chain-program baseret på FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv. Det har givet en ny og tillidsbaseret relation til leverandører. Projektet bor nu hos the International Marine Purchasing Association (IMPA), hvor indkøbere og leverandører fra hele rederibranchen deler indsigt og erfaringer.

Klima, miljø og energi

Stena Line vil sejle på træsprit

Der er ikke tale om en ny spritrute, men derimod 25 procent mindre CO2-udledning, når rederiet Stena Line konverterer en af sine færger til at kunne sejle på træsprit.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere