Restaurant
20.12.2018UN Global Compact Network Denmark
Sponseret
Danmark skal blive verdensmester i bæredygtige løsninger til restaurationsbranchen
Et nyt projekt skal finde nye løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer. Målet er at styrke konkurrenceevnen for de virksomheder, som leverer løsningerne, og hæve bæredygtighedsambitionerne hos danske restauranter
07.09.2018CSR.dk
Den bæredygtige hospitalitybranche er både forretning og forskel
Hoteller, restauranter, festivaler og andre hjørner af den danske hospitalitybranche tager i stigende grad bæredygtighed til sig, og tendensen er kommet for at blive; der er udsigt til både positive forandringer øget indtjening.
20.06.2018REGA
Sponseret
EN NY GENERATION AF MEDARBEJDERE
Restaurantkæden Cock’s & Cows vil forberede den yngre generation på en fremtid i branchen. Det gør de med projektet ”Young Stars”, der introducerer de unge, uerfarne medarbejdere for restaurationsbranchen i trygge rammer, hvor de unge kan opbygge de kompe
23.05.2018REGA
Sponseret
MADKLUBBEN ER FÆRDIG MED FLASKEVAND
Siden november 2017 har mineralvand på flaske været bandlyst på alle Madklubbens restauranter. I stedet serveres nu afkølet, filtreret postevand med eller uden brus. Postevand ad libitum er gratis for aftengæsterne og væsentlig billigere for miljøet.
Udgiver
Copyright 2023