06.11.2017  |  Medarbejder

Fortune kårer verdens bedste arbejdspladser

Magasinet Fortune står bag en undersøgelse, der rangerer de 100 bedste virksomheder at arbejde for i verden. Salesforce har indtaget førstepladsen, Natura får en femteplads, mens H&M lige sniger sig ind på listens øverste fjerdedel med en 24. plads.

Akkrediteringsorganet Great Place to Work har i samarbejde med magasinet Fortune udarbejdet en liste over verdens 100 bedste multinationale arbejdspladser i 2017.

For at kunne rangere arbejdspladserne har Great Place to Work foretaget en række interviews med tilfældigt udvalgte medarbejdere fra tusindvis af multinationale arbejdspladser. Hvorvidt arbejdspladsen er god vurderes ud fra ni kerneområder, der ses som afgørende, for at medarbejdere kan skabe tillid, føle stolthed og fællesskab på arbejdspladsen: Inspiration, information, involvering, påskønnelse, udvikling, omsorg, ansættelse og velkomst, fejring samt lighed og socialt ansvar.

Læs også: Rapport: Store virksomheder gør ikke nok for at tackle slaveri

Helt i toppen af årets liste ligger den amerikanske it-virksomhed Salesforce. Virksomheden har 28.000 medarbejdere på globalt plan, og i undersøgelsen roser medarbejderne blandt andet de mange muligheder, et job hos Salesforce åbner op for:

”Det her er et ekstraordinært, særligt sted, hvor man både som ansat og kunde betyder noget. (…) Vi har mange muligheder for at pleje vores karrierer, få anerkendelse for vores arbejde og avancere. Jeg føler, at jeg kan være kreativ og komme med løsninger, der gør en forskel i virksomheden”, lyder det fra en amerikansk medarbejder.

Lidt længere nede af listen har Natura - skønhedsproducenten, der lige har købt The Body Shop – fået en femteplads, mens transport- og logistikvirksomheden DHL er blevet belønnet med en ottendeplads. Modegiganten H&M sniger sig også lige netop med på den lancerede top 25 med en 24. plads.

Læs også: Nordea: Kvindelige direktører giver højere afkast

Den 14. november løfter Great Place to Work i Danmark sløret for dettes års liste over de bedste, danske arbejdspladser.  

-CHM

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere