Havplast

Klima, miljø og energi

Nyt samarbejde: Padl for et renere vandmiljø

Greentel har indgået et samarbejde med den danske miljø-NGO GreenKayak. Mobilselskabet sponsorerer fire nye kajakker, der skal være med til at komme problemet med plastikforurening i havnemiljøerne til livs – takket være de frivillige, der padler en tur.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fra havplast til gorilla: Strandet plastik får ny værdi

STRANDET fra Nørre Vorupør giver nyt liv til de gamle fiskekasser, de opsamler på strandene i Thy. Den gamle plastik bliver bl.a. smeltet om til Greentels gorilla-nøgleringe.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Greentel og STRANDET opsamler store mængder havplast

I 2021 har miljøvirksomheden STRANDET formået at indsamle knap 6 tons plastaffald langs den danske vestkyst. I 2022 fortsætter Greentel sit samarbejde med miljøildsjælene, der vil opsamle min. 2 tons havplast på vegne af Greentels kunder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Mere end 305 tons plastik fjernet fra havet og floder på bare fire måneder.

Der er for alvor vind i sejlene hos ReSea Project, hvis lokaldrevne indsats til at bekæmpe havplastforurening blev rullet ud sidste år i Indonesien. Interessen fra virksomheder om at blive en del af indsatsen mod havplastforurening er stor, hvilket opsamlingstallene for årets første fire måneder ikke mindst er med til at understrege.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere