19.01.2017  |  Klima, miljø og energi

HH Ferries Group miljøcertificeres

Rederiet HH Ferries Group har opnået miljøcertificering og forpligter sig dermed til løbende at forbedre miljøindsatsen.

HH Ferries Group, der driver Scandlines Helsingør-Helsingborg, er blevet miljøcertificeret efter ISO 14001:2015-standarden, for at arbejde målrettet med miljøledelse og grøn færgedrift.

Med certificeringen forpligter HH Ferries Group sig til løbende at forbedre sit miljøledelsessytem samt indsats for at reducere miljøpåvirkningen. Rederiet skal blandt andet arbejde for at reducere ressourceforbrug, sikre miljøhensyn ved indkøb samt under medarbejdernes uddannelse og ikke mindst minimere anvendelse af kemikalier i den daglige drift.

Læs også: DHL får Fairtrade-certificering

”Vi driver en bæredygtig færgerute og arbejder løbende med både procesoptimering og anvendelse af moderne teknologi for at reducere miljøpåvirkningen i og omkring Øresund”, siger Henrik Rørbæk, administrerende direktør i HH Ferries Group. Han fortsætter:

”Det er en integreret del af vores strategi at værne om miljøet, og derfor er vi stolte over certificeringen, som er en anerkendelse af vores medarbejderes indsats for at drive en ordentlig forretning med respekt for regionens miljø”, siger direktøren og fremhæver, at certificeringen giver virksomheden konkrete redskaber og gode rammer til at strukturere miljøarbejdet endnu bedre i fremtiden.

Læs også: Coop siger nej til klimamærkning

HH Ferries Group, der siden 2007 har levet op til SECA’s emissionsregler med alle fem færger, er blandt de første rederier på en højintensiv rute til at opnå miljøcertificeringen.

Derudover oplyser virksomheden, at de to færger Tycho Brahe og Aurora skal skifte til batteridrift for at nedsætte miljøpåvirkningen yderligere. Et skifte vi højst sandsynligt vil se flere færger foretage i løbet af det kommende årti.

-CHM

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere