Kommuner

Klima, miljø og energi

Rapport: Kommunernes klimaindsats går længere end den nationale målsætning

Klimahandlingsplaner for 39 kommuner vil samlet set reducere udledningen af drivhusgasser med 77 procent, hvilket overstiger det nationale mål om 70 procents reduktion i 2030. Det viser en ny rapport.

Klima, miljø og energi

Green Power Denmark: Få kommuner giver plads til solceller og vindmøller

Hovedparten af alle nye vindmøller og solceller er blevet stillet op i fem kommuner. Det er et problem, mener Green Power Denmark.

Strategi & ledelse

Kommuners ukoordinerede grønne indkøbskrav er unødvendigt benspænd

København blev for nylig udnævnt som blandt de bedste til grønne fødevareindkøb i det offentlige. Men når hver kommune sætter sine egne standarder, er det sværere for leverandørerne at leve op til udbudskravene – og levere på den grønne omstilling.

Klima, miljø og energi

Danmarks Naturfredning: Kommunerne kan gøre meget mere for at mindske mængden af affald

Der er stor forskel på, hvor meget danske kommuner arbejder på at reducere affaldsmængden, viser ny kortlægning. Men selv om de formelt set ikke er forpligtede til det, bør alle kommuner arbejde målrettet på at affaldsforebygge og fremme genbrug, lyder opfordringen fra Danmarks Naturfredningsforening.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere