25.09.2015  |  Samfund

Miljøministeren spår dansk eksporteventyr i nye FN-mål

FN’s 17 nye mål kan give Danmark et sandt eksporteventyr, mener miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V).

I dag vedtages FN’s 17 udviklingsmål, der blandt andet skal afskaffe sult og ekstrem fattigdom, bekæmpe klimaforandringerne og sikre rent drikkevand og sundhed til alle. Målene skal realiseres i de kommende 15 år.

Læs også: Vejen fra FN til dansk erhvervsliv er ikke så lang endda

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Og de nye målsætninger kan ifølge miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) føre til et dansk eksporteventyr, skriver børsen.dk.

"Mange lande slås med tørke og mangel på fødevarer, og der kan Danmark spille ind med vores erfaring med for eksempel at rense vandet, så det kan genanvendes. Det er der store perspektiver i. Alene eksport af grøn vandteknologi har på fem år skabt 1.000 nye danske job”, siger miljøministeren til Ritzau.

Læs også: FN-lande er enige om bæredygtighedsmål

De nye mål vil som noget nyt være universelle og gælder dermed både for rige og fattige nationer. 

-SSM

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere