25.10.2018  |  Strategi & ledelse

Mode- og tekstilbranchen får toolbox til ansvarlig virksomhedsadfærd

Indhold fra partner Hvad er dette?

CSR, bæredygtighed og samfundsansvar er blandt de vigtigste forhold i mode- og tekstilbranchen netop nu. DM&T giver nu branchen sin helt egen toolbox til at sikre, at man som virksomhed agerer ansvarligt i henhold til internationale minimumsstandarder.

Samfundsansvar, CSR, Corporate Social Responsibility, Ansvarlig virksomhedsadfærd. Ja, kært barn har mange navne, men uanset hvordan vi omtaler det, skal din virksomhed drive forretning på en måde, der minimerer den negative indvirkning af forretningen og maksimerer den positive indvirkning af forretningen på mennesker, miljø og økonomi.

Men hvordan skal man gribe det an? Det kan virke svært og uoverskueligt, men der er ingen vej udenom. Derfor lancerer Dansk Mode & Textil nu en toolbox, der hjælper din virksomhed med at sikre, at den lever op til de internationale minimumsstandarder. Toolboxen blev lanceret på TOPMØDE 2018, og kan allerede nu benyttes af Dasnk Mode & Textils medlemmer. 

Find toolboxen her.

I videoen får du svar på, hvorfor det er vigtigt at komme i gang nu og hvordan toolboxen virker.

Mere fra Dansk Mode & Textil

Dansk Mode & Textil

www.dmogt.dk

Dansk Mode & Textil, eller DM&T i daglig tale, har været branchens naturlige omdrejningspunkt siden 1895, og er i dag en moderne branche- og arbejdsgiverorganisation med indsigt i medlemmernes hverdag og de udfordringer, branchen står over for.   DM&T repræsenterer mere end 300 virksomheder, som dagligt nyder godt af DM&T’s faglige rådgivning, i…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere