Natur

Strategi & ledelse

Regeringen klar med grøn finanslov

Den grønne omstilling er blandt de vigtigste emner i den finanslov, S-regeringen i dag har præsenteret. En grøn fremtidsfond på 25 mia. kr., midler til udtagning af landbrugsjord, mere urørt skov og hævede afgifter på en række miljøskadelige stoffer er blandt midlerne. CSR.dk har samlet en stribe reaktioner.

Medarbejder

Lises CSR-idé forvandler Berendsens kasserede duge til udklædningstøj for udsatte børn

Hos landets førende tekstilservicevirksomhed stræber de altid efter at give tekstilerne et længere liv, og de CSR-engagerede medarbejdere hjælper dem godt på vej. Nu har kasserede tekstiler fået nyt liv hos KAB's ferieophold for økonomisk trængte familer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Med innovativ båndfiltermaskine forsøger Teknologisk Institut at opfange mikroplast fra industrivaskeri

Når måtter vaskes, skylles der mikroplast fra skosåler ud med spildevandet. Derfor er Teknologisk Institut nu ved at undersøge, om mikroplasten kan opfanges tidligere af en båndfiltermaskine, der i denne uge ankom til Berendsens måttevaskeri.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Carlsberg går i luften med ny beboelig og bæredygtig pub midt i vildmarken

Carlsberg lancerer verdens første ’Carlsberg Cabin’, der er en beboelig pub beliggende midt i det smukke og gemte naturområde Kudhva i sydengelske Cornwall. Her får besøgende adgang til egen pub, hvor den kolde øl bliver leveret via vedvarende energikilder.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere