Natur

Klima, miljø og energi

Danmarks første klima-lavbundsprojekt er gennemført i Nordjylland

En mose i Nordjylland hjælper med at sænke hele Danmarks udledning af CO2. Det sker, efter Den Danske Naturfond og Aalborg Kommune sammen har genoprettet naturen i Hals Mose.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Når klimatilpasning bliver til biodiversitet og rekreation

Hos anlægsgartner og klimaentreprenør OKNygaard handler klimatilpasning ikke kun om funktion – det skal også gavne natur og mennesker.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

10% mere biodivers natur hvert år – skal gøre Danmark grønnere

Anlægsgartner og landskaber idverde Danmark vil hvert år øge biodiversiteten med 10 %. Den faglige viden og kompetencerne matcher ambitionerne – den biodiverse bakke på CopenHill vidner om, at målsætningen kan lade sig gøre.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Naturen er svaret på klimakrisen - og nu kan alle virksomheder være med

Fældningen og afbrændingen af verdens skove frigiver flere skadelige klimagasser end al verdens transport tilsammen. Derfor er skovene en central del af Paris-aftalen, der skal stoppe klimakrisen, inden det er for sent. Mange virksomheder vil gerne investere i bevarelsen af skovene, men er i tvivl om, hvilke projekter, der er de rigtige. Nu hjælper en ny guide fra WWF virksomhederne med at sikre, at karbon-skovprojekterne er af højeste kvalitet for både klimaet, naturen og de mennesker, der er afhængige af skovene. Vejledningen blev præsenteret til COP26.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere