17.04.2018  |  Klima, miljø og energi

PODCAST: Bæredygtig Business nr. 7 - Jakob Zeuthen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne episode taler vi med Jakob Zeuthen, miljøpolitisk chef i Dansk Erhverv og medforfatter til bogen Mærk Din Forretning. Han kaster lys over, hvad certificeringer kan bruges til og hvordan mærkningsordninger kan medvirke til at målrette innovation.

Svanen, Ø-mærket, Nøglehullet, MSC og Eco-label - de danske forbrugere har masser af valgmuligheder, når de vil handle ansvarligt, men hvordan navigerer man som virksomhed i junglen af mærkningsordninger, og kan det overhovedet betale sig at blive certificeret? 

Jakob Zeuthen er miljøpolitisk chef i Dansk Erhverv og sammen med medforfatter Lars Ludvigsen aktuel med bogen Mærk Din Forretning. Vi mødte ham til en snak om bogudgivelsen og om, hvad certificeringer egentlig kan bruges til.

Lyt med og bliv klogere på, om mærkningsordninger kan medvirke til at målrette innovation, hvad selfie-mærker er for en størrelse, og hvilke mærker man skal gå efter, hvis man vil sikre sig en konkurrencefordel.

Bemærk, at Jakob udtaler sig på baggrund af sin rolle som forfatter og altså ikke som repræsentant for Dansk Erhverv, og der derfor er enkelte udtalelser, der bygger på personlige holdninger.

Hør hele podcasten her: https://soundcloud.com/baredygtigbusiness/episode-7-fa-styr-pa-certificeringen-med-jakob-zeuthen

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere