Medlemsprofiler Se alle
Restauranter
Supply chain

Danmark skal blive verdensmester i bæredygtige løsninger til restaurationsbranchen
Et nyt projekt skal finde nye løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer. Målet er at styrke konkurrenceevnen for de virksomheder, som leverer løsningerne, og hæve bæredygtighedsambitionerne hos danske restauranter
Indhold fra partner
Medarbejder

UDSATTE UNGE SKAL HAVE CHANCEN I BRANCHEN
Hos Copenhagen Concepts er det ikke altafgørende, om du har en ren straffeattest. Mash, Le Sommelier og Umami har altid ønsket rummelighed og hjælper gerne unge på rette vej igen, hvis de har mødt modstand.
Indhold fra partner
Samfund

Ny ordning skal styrke ansvarligheden i restaurationsbranchen
14 store aktører på den danske restaurantscene er gået sammen om et initiativ, der skal fremme social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i branchen. Transparens er et af nøgleordene.
Menneskerettigheder

Spisesteder går ind i kampen for rent vand til verdens børn
Når gæsterne på seks jyske spisesteder bestiller vand, er de samtidig med til at skaffe rent vand til verdens udsatte børn.
Indhold fra partner
Medarbejder

FRITIDSJOB I RESTAURATIONSBRANCHEN
Det eksisterende samarbejde mellem Københavns Erhvervshus, Danmarks Restauranter & Cafeer og REGA udvides med foreningen FISKEN.
Indhold fra partner
Medarbejder

”Vi skal stå til rådighed for virksomhederne, så vi kan få alle med”
Københavns Kommune er en af partnerne bag Rega-samarbejdet, og for beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard handler det om at få så mange københavnere som muligt i beskæftigelse. Det kræver god støtte til virksomhederne.
Klima, miljø og energi
FRA BUFFET TIL BORD
Weekendbrunchen på Evald Brasserie & Café i Silkeborg genererede 10-12 kg. madspild ugentligt. Det tal er reduceret væsentligt efter restauranten har revideret sit brunchkoncept.
Indhold fra partner
Samfund

Danmarks største sammenslutning mod madspild når op på 800 spisesteder
Sammenslutningen REFOOD mærket har snart været en forening i 1 år, mens selve certificeringen, som tydeliggør restaurations- og fødevarebranchens indsats mod madspild, fylder 3 år. Derfor indkaldes der nu til generalforsamling, den 15. maj.
Indhold fra partner