Restauranter
14.11.2022Marine Stewardship Council
Sponseret
MSC giver Årets Guldfisk til LETZ SUSHI for arbejdet med at fremme bæredygtig fisk og skaldyr i restaurantverdenen.
Med sit vedholdende fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi, hvad enten det angår fisk, ris eller emballage, har LETZ SUSHI taget faklen og vist hvor langt man kan komme med og på stærke værdier, der hjælper verden i den rigtige retning.
07.07.2022CSR.dk
3F vil give ekstra stjerne til restauranter, der har ordentlige arbejdsforhold
Flere steder i Danmark arbejder restaurantpersonale uden ordnede forhold og overenskomst. Nu vil 3F give kunderne mulighed for at vælge restauranter, hvor både mad, service og de ansattes forhold er i topklasse.
09.03.2022Miljømærkning Danmark
Sponseret
Svanemærket strammer kravene til spisesteder
Svanemærket har netop lanceret skærpede krav til restauranter, kantiner, storkøkkener og dagskonferencesteder. Kravene skærpes løbende, for at svanemærkede spisesteder ligger i front på miljø og klima. Og nu skal spisestederne leve op til endnu skrappere
20.12.2018UN Global Compact Network Denmark
Sponseret
Danmark skal blive verdensmester i bæredygtige løsninger til restaurationsbranchen
Et nyt projekt skal finde nye løsninger på den danske restaurationsbranches største bæredygtighedsudfordringer. Målet er at styrke konkurrenceevnen for de virksomheder, som leverer løsningerne, og hæve bæredygtighedsambitionerne hos danske restauranter
29.06.2018CSR.dk
”Vi skal stå til rådighed for virksomhederne, så vi kan få alle med”
Københavns Kommune er en af partnerne bag Rega-samarbejdet, og for beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard handler det om at få så mange københavnere som muligt i beskæftigelse. Det kræver god støtte til virksomhederne.
27.04.2017Daka Denmark A/S
Sponseret
Danmarks største sammenslutning mod madspild når op på 800 spisesteder
Sammenslutningen REFOOD mærket har snart været en forening i 1 år, mens selve certificeringen, som tydeliggør restaurations- og fødevarebranchens indsats mod madspild, fylder 3 år. Derfor indkaldes der nu til generalforsamling, den 15. maj.
Udgiver
Copyright 2023