Restaurationsbranchen
14.11.2022Marine Stewardship Council
Sponseret
MSC giver Årets Guldfisk til LETZ SUSHI for arbejdet med at fremme bæredygtig fisk og skaldyr i restaurantverdenen.
Med sit vedholdende fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi, hvad enten det angår fisk, ris eller emballage, har LETZ SUSHI taget faklen og vist hvor langt man kan komme med og på stærke værdier, der hjælper verden i den rigtige retning.
27.01.2022PensionDanmark
Sponseret
Ny bæredygtig hotel- og restaurantskole og gastronomisk campus på vej i København
Både elever, lokalmiljø og københavnere får glæde af nybyggeriet af Hotel- og Restaurantskolen og udviklingen af et gastronomisk campusområde på skolens grund i Valby. Det bliver til virkelighed i et ambitiøst partnerskab mellem skolen og PensionDanmark, der køber grunden og står for at udvikle et nyt byggeri til skolen og nyudvikle de eksisterende ikoniske bygninger. Målet er at skabe et helt nyt kvarter med en verdensklasse fagskole for madhåndværk og gæstfrihed side om side med attraktive ungdoms- og familieboliger samt erhverv.
17.12.2021UN Global Compact Network Denmark
Sponseret
Fem konkrete løsninger på restaurationsbranchens udfordringer inden for miljø og klima
Projektet ’Verdensmål i Værdikæden’ har over to år udarbejdet løsninger på nogle af restaurationsbranchens største miljø- og klimamæssige problematikker. Denne artikel præsenterer projektets fem største bedrifter med tilhørende konkrete løsninger og redskaber, der nu er til rådighed for offentligheden.
06.07.2021CSR.dk
Dansk madspild sættes under ekstra lup
Det er i fødevareindustrien, at den største mængde mad går til spilde i Danmark. Det viser en ny rapport fra Miljøstyrelsen. Det er første gang, at en undersøgelse viser hvilke brancher, der genererer mest madspild. Det kan være et redskab til at styrke indsatsen mod madspild i endnu højere grad.
09.11.2020Factlines
Sponseret
Norsk hotel- og restaurationsbranche kræver sporbarhed på alle fødevarer
Kan man kræve af sine mange leverandører, at de skal kunne dokumentere sporbarhed på alt? Det har den norske hotel- og restaurationsbranche (HORECA) besluttet sig for at gøre, for at sikre indsigt og vished for, at produktionsforholdene er i orden.
SustainBusiness
Vi søger en studentermedhjælper til foråret 2025
Vi søger en studentermedhjælper, som har lyst til at få hands-on erfaring med bæredygtighed og understøtte vores konsulenter med diverse projekter i relation til bæredygtighed, ESG og EU-lovgivning med særligt fokus på CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) og ESRS (European Sustainability Reporting Standards).
Område
Midtjylland
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Cemasys.com
Business Development Representative (Danish Speaker)
As we work to expand our client base in Denmark, we are specifically seeking a full-time Business Development Representative who is fluent in Danish to effectively explore new sales opportunities in the Danish market. Strong English language skills are also essential to effectively communicate with the Team Leader.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
SustainBusiness
Vi søger ESG Praktikant til foråret 2025
Vi søger en praktikant som har lyst til at få hands-on erfaring og understøtte vores konsulenter med diverse projekter i relation til bæredygtighed, ESG og EU-lovgivning, med fokus på CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive).
Område
Midtjylland
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Beierholm
Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet
Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være med til at sætte sit præg på afdelingen fra dag ét!
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Udgiver
Copyright 2023