Medlemsprofiler Se alle
Restaurationsbranchen
Supply chain

Norsk hotel- og restaurationsbranche kræver sporbarhed på alle fødevarer
Kan man kræve af sine mange leverandører, at de skal kunne dokumentere sporbarhed på alt? Det har den norske hotel- og restaurationsbranche (HORECA) besluttet sig for at gøre, for at sikre indsigt og vished for, at produktionsforholdene er i orden.
Indhold fra partner
Samfund

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger
Det er ikke alle bæredygtighedsudfordringer, man kan eller skal løse selv. Derfor er REGA, DRC, Global Compact Network Denmark og Industriens Fond gået sammen i et fælles værdikædeprojekt, Verdensmål i Værdikæden.
Indhold fra partner
Samfund

Kvinder diskuterer ligestilling på Copenhagen Cooking & Food Festival
Et af årets arrangementer under Copenhagen Cooking & Food Festival er Freja Symposium, som 26. august kaster et blik på den ligestillingsproblematik, der stadig hersker i restaurationsbranchen.
Klima, miljø og energi

Sammen om den gode fortælling om danske fødevarer
Danske fødevarer kan noget, verden efterspørger. Nu går Verdens Bedste Fødevarer og Food Nation sammen om at fortælle de gode historier til både forbrugere og professionelle.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

GRØN ENERGI HOS COFOCO
For danske Cofoco handler det om at tage ansvar. Ifølge direktør og ejer Christian Lytje har virksomheder stor indflydelse på den grønne dagsorden, og derfor ønsker Cofoco at inspirere til en kollektiv bedre fremtid gennem deres bæredygtige tiltag.
Indhold fra partner