Medlemsprofiler Se alle
Restaurationsbranchen
Klima, miljø og energi

MSC giver Årets Guldfisk til LETZ SUSHI for arbejdet med at fremme bæredygtig fisk og skaldyr i restaurantverdenen.
Med sit vedholdende fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi, hvad enten det angår fisk, ris eller emballage, har LETZ SUSHI taget faklen og vist hvor langt man kan komme med og på stærke værdier, der hjælper verden i den rigtige retning.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Fem konkrete løsninger på restaurationsbranchens udfordringer inden for miljø og klima
Projektet ’Verdensmål i Værdikæden’ har over to år udarbejdet løsninger på nogle af restaurationsbranchens største miljø- og klimamæssige problematikker. Denne artikel præsenterer projektets fem største bedrifter med tilhørende konkrete løsninger og redskaber, der nu er til rådighed for offentligheden.
Indhold fra partner
Supply chain

Norsk hotel- og restaurationsbranche kræver sporbarhed på alle fødevarer
Kan man kræve af sine mange leverandører, at de skal kunne dokumentere sporbarhed på alt? Det har den norske hotel- og restaurationsbranche (HORECA) besluttet sig for at gøre, for at sikre indsigt og vished for, at produktionsforholdene er i orden.
Indhold fra partner
Samfund

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger
Det er ikke alle bæredygtighedsudfordringer, man kan eller skal løse selv. Derfor er REGA, DRC, Global Compact Network Denmark og Industriens Fond gået sammen i et fælles værdikædeprojekt, Verdensmål i Værdikæden.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Ny bæredygtig hotel- og restaurantskole og gastronomisk campus på vej i København
Både elever, lokalmiljø og københavnere får glæde af nybyggeriet af Hotel- og Restaurantskolen og udviklingen af et gastronomisk campusområde på skolens grund i Valby. Det bliver til virkelighed i et ambitiøst partnerskab mellem skolen og PensionDanmark, der køber grunden og står for at udvikle et nyt byggeri til skolen og nyudvikle de eksisterende ikoniske bygninger. Målet er at skabe et helt nyt kvarter med en verdensklasse fagskole for madhåndværk og gæstfrihed side om side med attraktive ungdoms- og familieboliger samt erhverv.
Indhold fra partner
Supply chain

Dansk madspild sættes under ekstra lup
Det er i fødevareindustrien, at den største mængde mad går til spilde i Danmark. Det viser en ny rapport fra Miljøstyrelsen. Det er første gang, at en undersøgelse viser hvilke brancher, der genererer mest madspild. Det kan være et redskab til at styrke indsatsen mod madspild i endnu højere grad.
Klima, miljø og energi

Sammen om den gode fortælling om danske fødevarer
Danske fødevarer kan noget, verden efterspørger. Nu går Verdens Bedste Fødevarer og Food Nation sammen om at fortælle de gode historier til både forbrugere og professionelle.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

GRØN ENERGI HOS COFOCO
For danske Cofoco handler det om at tage ansvar. Ifølge direktør og ejer Christian Lytje har virksomheder stor indflydelse på den grønne dagsorden, og derfor ønsker Cofoco at inspirere til en kollektiv bedre fremtid gennem deres bæredygtige tiltag.
Indhold fra partner