Restaurationsbranchen

14.11.2022Marine Stewardship Council

Sponseret

MSC giver Årets Guldfisk til LETZ SUSHI for arbejdet med at fremme bæredygtig fisk og skaldyr i restaurantverdenen.

​Med sit vedholdende fokus på bæredygtighed, ansvarlighed og økologi, hvad enten det angår fisk, ris eller emballage, har LETZ SUSHI taget faklen og vist hvor langt man kan komme med og på stærke værdier, der hjælper verden i den rigtige retning.

27.01.2022PensionDanmark

Sponseret

Ny bæredygtig hotel- og restaurantskole og gastronomisk campus på vej i København

17.12.2021UN Global Compact Network Denmark

Sponseret

Fem konkrete løsninger på restaurationsbranchens udfordringer inden for miljø og klima

06.07.2021CSR.dk

Dansk madspild sættes under ekstra lup

09.11.2020Factlines

Sponseret

Norsk hotel- og restaurationsbranche kræver sporbarhed på alle fødevarer

16.12.2019Food Nation

Sponseret

Sammen om den gode fortælling om danske fødevarer

27.09.2019REGA

Sponseret

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger

26.09.2019REGA

Sponseret

GRØN ENERGI HOS COFOCO

15.08.2019CSR.dk

Kvinder diskuterer ligestilling på Copenhagen Cooking & Food Festival