21.12.2011  |  Strategi & ledelse

Scandic donerer penge til bæredygtighed

Scandics bæredygtighedsfond har uddelt 100.000 euro til deling mellem Polytekniks Forening fra DTU og to svenske initiativer.

For andet år i træk uddeler Scandics bæredygtighedsfond et stort pengebeløb for at støtte initiativer, der bidrager aktivt til et bæredygtigt samfund. De heldige modtagere af fondens midler er i år Polyteknisk Forening fra DTU i Danmark, samt Rättviseförmidlingen og Retoy-Stiftelsen Lek För Hållbarhet, begge fra Sverige.

Scandics bæredygtighedsfond har i år indsamlet 100.000 euro ved at sælge vandflasker på Scandic-hoteller. For hver solgt vandflaske bliver der indsamlet 1 krone til fonden. I 2011 har Scandic modtaget i alt 32 ansøgninger fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og England, og Scandic kan nu give tre udvalgte ansøgere mulighed for at realisere deres bæredygtighedsprojekter med ekstra økonomisk støtte.
”Vi har fået mange spændende ansøgninger, og det understreger bare, at der er mange, der arbejder på at skabe et endnu mere bæredygtigt samfund. Vi er stolte af at kunne hjælpe nogle af de ambitiøse projekter på vej gennem økonomisk støtte,” siger Anette Larsen, der er CSR ansvarlig for Scandic Danmark.

Scandic fortsætter i 2012 med at indsamle penge til fonden og med at diskutere kriterierne for uddelingen i 2012.

- OWG

Mere fra Redaktionsassistent

Redaktionsassistent

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere