Sverige

Klima, miljø og energi

Scania og Volvo vil have elveje i stor skala nu

Slut med pilotforsøg, nu skal de elektriske veje rulles ud i stor stil i Sverige, lyder fra topcheferne i Scania og Volvo, der konkret foreslår bl.a. E4 fra Malmö mod Stockholm som en oplagt strækning. Udbygningen skal ske på statens regning, og så skal der samarbejdes på EU-niveau.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Konsortium klar til at anlægge elvej på Gotland

En stump vej med indlagt elektricitet til opladning af elkøretøjer vil inden længe være virkelighed på den svenske ø Gotland. Både en bus og en lastbil skal teste trådløs opladning på strækningen, der skal give viden til den videre udvikling af den klimavenlige teknologi.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Svenskerne skammer sig over deres flyvaner

I Sverige flyver de syv gange mere end gennemsnittet af befolkningen på kloden, men det er ikke noget, de er stolte over. Derfor har svenskerne opfundet et nyt ord i kampen for bæredygtig transport - flyskam.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

The Swedish Research Institute partners with EIT Climate-KIC

Climate-KIC has partnered with The Swedish Research Institute (RISE) to strengthen its ability to work proactively with innovation. RISE works collaboratively to ensure Swedish business competitiveness internationally and to contribute to sustainability.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere