Undefined

Klima, miljø og energi

Klimarådet giver regeringen anbefalinger til ny klimalov

Femårige delmål, nye, skrappere regler for brug af biomasse, forbud mod såkaldte skrivebordsøvelser i CO2-regnskabet og fokus på de udledninger, vi er ansvarlige for uden for Danmarks grænser. Det er nogle af Klimarådets anbefalinger til Danmarks nye klimalov, der skal opfylde målet om 70 procents reduktion i udslippet af drivhusgasser i 2030

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Flügger dropper gratis plastikposer

Flügger-butikkerne udleverer årligt cirka 1,7 millioner plastikposer til kunderne, men for at nedbringe forbruget af plastik, skal kunderne fremover betale for poserne. Overskuddet fra salget af poserne doneres til velgørenhed.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Forbrugerne ønsker, at flere virksomheder tager ansvar for madspild

En ny undersøgelse lavet af YouGov viser, at en stor del af forbrugerne ikke synes, at landbruget, fødevarevirksomheder og engrosleddet tager nok ansvar for at mindske madspild.

0 kommentarer

Samfund

Nyt initiativ skal sikre mere plastikgenbrug

Plastik skal genbruges i langt højere grad end det er tilfældet i dag, og hele produktionsprocessen skal fundamentalt redesignes. Sådan lyder hovedpunkterne i et nyt initiativ fra Ellen MacArthur Fonden, der bliver lanceret på World Economic Forums årsmøde i Davos i denne uge.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere