03.04.2019  |  Kommunikation

Vær med i SMV COP 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med SMV COP 2019 sætter Global Compact Network Denmark og FSR - danske revisorer fokus på god rapportering blandt danske Global Compact virksomheder med op til 250 medarbejdere.

Det danske Global Compact netværk og FSR - danske revisorer er gået sammen om at hylde god rapportering i virksomheder med op til 250 medarbejdere (SMV’er). Med SMV COP 2019 vil vi anerkende Global Compact medlemmer i SMV-segmentet, hvis årlige Communication on Progress (COP) rapport til FN særligt udmærker sig og på den måde kan være en inspiration for andre. Derfor udgiver vi sammen en liste med de bedste SMV COP-rapporter den 12. september, 2019.

For at kunne blive en del af SMV COP 2019, skal din virksomhed senest den 1. juni 2019 dele jeres COP-rapport med Global Compact Network Denmark. Kriterierne for at deltage og hvordan rapporterne vurderes kan I læse mere om via linket nedenfor.

SMV COP 2019 lanceres i år som led i 25-året for FSR- danske revisorers CSR Pris.

Læs mere om SMV COP 2019 her.

Tilmeld dig SMV COP 2019 her.

Læs mere om FSR – danske revisorers CSR Pris 2019 her.

Denne artikel er en del af temaet I fokus: CSR i SMV'er

Mere fra Global Compact Network Denmark

Global Compact Network Denmark

www.globalcompact.dk

FN’s Global Compact blev etableret i 2000 med en opfordring til virksomheder om at agere som en ansvarlig samfundsaktør ved at inddrage ti universelle principper på menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption i strategi og drift og samtidig fremme sociale målsætninger. I dag, globalt og lokalt gennem 70+ lokale netværk, guider FN’s Global Compact virksomheder…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere