01.01.2015  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: 3R Kontor - CSR rapport 2015

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores første leveår har allerede budt på gode resultater. Vi var finalister til årets IVÆRKSÆTTERPRIS af Business Region Midt, donerede møbler til mere end 200 velgørende foreninger og blev en del af Aarhus Kommunes advisoryboard på socialt udsatte unge.

Finalister til IVÆRKSÆTTERPRIS 2015

IVÆRKSÆTTERPRISEN uddeles hvert år til de mest succesfulde iværksættere i Østjylland. Konkurrencen afvikles af Business Region Aarhus, hvor 3R Kontor havde den ære at komme helt i konkurrencens finale - desværre vandt vi ikke i år i hvert fald.

Donationsnetværket donerer møbler til 200 velgørende foreninger

I 3R Kontor ligger det i forretningens fundament, at vi ønsker at behandle alt som en ressource. Derfor har vi oprettet Donationsnetværket, hvor vi donerer vores overskydende møbler til friskoler, foreninger og andre velgørende formål. På den måde undgår vi, at møblerne går til spilde ved udsmidning og destruktion, hvilket både gavner både miljøet og de foreninger og velgørende organisationer, som modtager møblerne gratis. I 3R Kontors første leveår har vi doneret møbler til mere end 200 forskellige donationsmedlemmer.

En del af Aarhus Kommunes advisoryboard på socialt udsatte unge

Hos 3R Kontor ønsker vi at skabe udvikling gennem arbejde – også for dem, der trænger til særlig hjælp for at fungere på arbejdsmarkedet. Derfor har vi et princip om, at reservere 40 % af vores arbejdspladser til sociale ansættelser – til mennesker, der på grund af psykiske udfordringer, sygdom eller en kriminel baggrund har haft svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet. Vi giver dem en arbejdsplads, der rummer og tilpasser sig deres udfordringer, så de, gennem håndteringen af kontormøblerne, lærer at arbejde og udvikler sig derigennem.
På grund af dette princip har Aarhus Kommune inviteret os til deres advisoryboard, der omhandler socialt udsatte unge og mulighederne for at hjælpe dem.

Læs den fulde CSR rapport for 2015 her: http://blog.3rkontor.dk/csr-regnskab-2015/

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere