Dansk Energi

Klima, miljø og energi

Energiselskab vil lave storskala-varmelagring i Danmark

Varmt vand fra den danske undergrund kan forsyne flere større byer med CO2-neutral varme og hjælpe med at balancere energisystemet. Ifølge et nyt dansk forskningsprojekt er det muligt at etablere storskala-geotermisk sæsonlagring i Danmark, og potentialet er enormt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Daka ecoMotion inviterer til fejring af 10-års jubilæet for Daka’s biodieselfabrik.

Daka inviterer samarbejdspartnere, interessenter og borgere i lokalområdet til at fejre Daka ecoMotions 10-års jubilæum, torsdag d. 31. maj.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Efter klimaaftalen: 'Vi vil se nogle store forandringer'

Lørdag aften faldt en aftale endelig på plads ved COP21, generelt med tilfredshed til følge. Investorerne er klar til at finde den helt store tegnebog frem, og dermed kan aftalen blive en guldgrube for danske virksomheder i den grønne industri. Men der er stadig lovgivningsnødder der skal knækkes. Læs reaktioner på aftalen fra bl.a. WWF, Concito og Mærsk her.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Dansk Energi: Bekymring frem mod COP21

Med mindre end 100 dage til den store klimakonference COP21 i Paris mangler en lang række lande stadig at levere et bud på deres bidrag til at modvirke den globale opvarmning. Det skaber panderynker hos Dansk Energi.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere