I fokus: det inkluderende arbejdsmarked

Der arbejdes og eksperimenteres med at udvide arbejdsmarkedet til at rumme kollegaer, der måske ikke er skåret helt som de andre. Men hvordan får man succes med at være en rummelig arbejdsplads? Hvem har knækket koden til integration og værdiskabelse?

Samfund

Vi kobler social ansvarlighed til forretningen

Med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling er der kommet større fokus på det fælles ansvar, vi bærer på tværs af sektorer. Vi løfter bl.a. på verdensmålene i vores rekruttering, hvor vi kan koble social ansvarlighed til vores forretning.

Indhold fra partner

Samfund

Rekrutter med samfundsansvar – det er godt for forretningen

Virksomheder, som alene fokuserer på vækst og profit, er ude af trit med udviklingen. Forbrugere og de mange medarbejdere vil have virksomheder, som tager et samfunds-ansvar. Det kan de fx gøre ved at rekruttere fra kanten af arbejdsmarkedet.

Indhold fra partner

Medarbejder

’Man bliver nødt til at blande sig’

Servicegiganten ISS har i mere end 20 år drevet ”ISS Jobudvikling” som en afdeling i virksomheden, hvor ideen om det rummelige arbejdsmarked bliver til virkelighed.

Medarbejder

God trivsel er godt for din virksomhed

Det er godt for forretningen, når I investerer i arbejdsmiljøet for at fremme nærværet. Virksomheder med høj grad af trivsel har lavt sygefravær, og det er godt for virksomheden og den enkelte medarbejder.

Indhold fra partner

Samfund

Vigtigt samarbejde med jobcentre

DFD har et godt samarbejde med flere af landets jobcentre. En ensartet virksomhedsservice og et udgangspunkt i de gode eksempler kan dog bane vej for en udbredelse af samarbejdet.

Indhold fra partner

Samfund

Servicesektoren kan noget særligt

En ny analyse fra DI viser, at servicesektoren er særlig god til at hjælpe svage og udsatte borgere på kanten af arbejdsmarkedet i job. Mange af de arbejdsopgaver, der er på vores vaskerier, gør det muligt at ansætte personer uden uddannelse.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere