Klimakrise

Klima, miljø og energi

Naturen er svaret på klimakrisen - og nu kan alle virksomheder være med

Fældningen og afbrændingen af verdens skove frigiver flere skadelige klimagasser end al verdens transport tilsammen. Derfor er skovene en central del af Paris-aftalen, der skal stoppe klimakrisen, inden det er for sent. Mange virksomheder vil gerne investere i bevarelsen af skovene, men er i tvivl om, hvilke projekter, der er de rigtige. Nu hjælper en ny guide fra WWF virksomhederne med at sikre, at karbon-skovprojekterne er af højeste kvalitet for både klimaet, naturen og de mennesker, der er afhængige af skovene. Vejledningen blev præsenteret til COP26.

Indhold fra partner

Samfund

Ny befolknings-undersøgelse taler sit tydelig sprog: De færreste af os er villige til at ændre personlig adfærd til gavn for klimaet

Selvom mange af os ser klimakrisen som vigtig, ser under halvdelen af os en grund til at ændre personlige vaner, viser undersøgelse.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

13.800 forskere i opråb: Brems klimakrisen nu!

Næste 3000 forskere verden over har tilsluttet sig opråbet til verdens ledere, som 11.000 forskere udsendte i 2019. Vi når ikke Paris-aftalens mål med vores nuværende tempo, lyder det fra forskerne.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Undersøgelse skal give Nordens unge indflydelse på FNs nye, globale biodiversitetsaftale

”Jeg vil gerne opfordre alle danske unge til at deltage i undersøgelsen", siger generalsekretær i WWF Verdensnaturfonden.

0 kommentarer

Samfund

Save the Children and Haldor Topsoe help children in Mali fight the impacts of climate change

Topsoe and Save the Children will through education protect 18.000 children of Mali from the consequences of climate change. The project is called The Green School Project. Topsoe will back the partnership with 1 million DKK per year for the next three years. Half of the amount will go to the children in Mali and the other half goes to Save the Children’s emergency fund.

Indhold fra partner

Samfund

LEGO vil give børn og unge en stemme under COP26

LEGO Koncernen opfordrer verdens ledere til at inddrage børns syn på, hvordan vi kan håndtere klimakrisen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Intelligent bygningsstyring er afgørende for at løse klimakrisen

Skal vi kunne nedbringe verdens udledning af CO2 markant, er der ingen vej uden om den intelligente bygning. Ifølge Henrik Lindberg fra Schneider Electric er listen med fordele lang.

Indhold fra partner

Samfund

701 forskere opfordrer politikerne til at behandle klimakrisen med samme seriøsitet som COVID-19 pandemien

I håndteringen af COVID-19 pandemien har man set en regering, der er villig til at gå på kompromis med den økonomiske vækst. Det samme burde gøre sig gældende i håndtering af klimakrisen, mener en lang række forskere.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere