Plastic Change

plasticchange.dk/

Branche/Sektor:

Affald/genanvendelse, Miljøbranchen, Organisationer/NGO

Om

Vi er en dansk miljøorganisation med en ambitiøs dagsorden
Plastic Change kæmper for en verden uden plastikforurening. Tre generationers produktion og forbrug af plastik i en lineær økonomi har sat sine spor. Plastikforurening er at finde overalt, og det udgør en større og større trussel for vores natur- og havmiljø,…

Læs mere  

Om

Vi er en dansk miljøorganisation med en ambitiøs dagsorden
Plastic Change kæmper for en verden uden plastikforurening. Tre generationers produktion og forbrug af plastik i en lineær økonomi har sat sine spor. Plastikforurening er at finde overalt, og det udgør en større og større trussel for vores natur- og havmiljø, økosystemer samt for klimaet og menneskers sundhed.

Derfor skal vi gøre op med engangsproduktion og engangskultur og i stedet bevæge os over i en cirkulær økonomi med en genbrugskultur. Det kræver systemisk forandring, hvor vi konsekvent og simultant arbejder på tre tandhjul. I Plastic Change arbejder vi politisk for ambitiøse nationale mål for reduktion og genbrug, vi samarbejder med industriaktører om konkrete løsninger, og vi oplyser befolkningen om konsekvenserne ved plastikforurening, samt det, vi mener, der skal til for at løse plastikkrisen.

Plastik er en grænseløs problematik, og derfor arbejder vi også internationalt, så vi kan sikre, at de globale løsninger når frem til Danmark og omvendt.

Kontaktpersoner

Louise Lerche-Gredal

Adm. direktør

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere