Plastic Change

plasticchange.dk/

Branche/Sektor:

Affald/genanvendelse, Miljøbranchen, Organisationer/NGO

Om

Vi er en dansk miljøorganisation med en ambitiøs dagsorden
Plastic Change kæmper for en verden uden plastikforurening. Tre generationers produktion og forbrug af plastik i en lineær økonomi har sat sine spor. Plastikforurening er at finde overalt, og det udgør en større og større trussel for vores natur- og havmiljø,…

Læs mere  

Om

Vi er en dansk miljøorganisation med en ambitiøs dagsorden
Plastic Change kæmper for en verden uden plastikforurening. Tre generationers produktion og forbrug af plastik i en lineær økonomi har sat sine spor. Plastikforurening er at finde overalt, og det udgør en større og større trussel for vores natur- og havmiljø, økosystemer samt for klimaet og menneskers sundhed.

Derfor skal vi gøre op med engangsproduktion og engangskultur og i stedet bevæge os over i en cirkulær økonomi med en genbrugskultur. Det kræver systemisk forandring, hvor vi konsekvent og simultant arbejder på tre tandhjul. I Plastic Change arbejder vi politisk for ambitiøse nationale mål for reduktion og genbrug, vi samarbejder med industriaktører om konkrete løsninger, og vi oplyser befolkningen om konsekvenserne ved plastikforurening, samt det, vi mener, der skal til for at løse plastikkrisen.

Plastik er en grænseløs problematik, og derfor arbejder vi også internationalt, så vi kan sikre, at de globale løsninger når frem til Danmark og omvendt.

Kontaktpersoner

Louise Lerche-Gredal

Adm. direktør

Klima, miljø og energi

Plastic Change og 175 lande står foran opgør med plastikforurening

Der venter svære forhandlinger i FN de kommende dage, men danske Plastic Change – der selv deltager – forventer, at mødet ender ud i det første udkast til en ambitiøs global aftale mod plastikforurening.

Klima, miljø og energi

Klima- og miljøorganisationer modtager nye donationer fra Nordnet

I en tid, hvor både klima og økonomi er under stærkt pres, er vi ekstra glade for at kunne sende penge til FødevareBanken, Plastic Change og Den Danske Naturfond, der modtager donationer fra The Re:turn Initiative. I år giver Nordnet nemlig, som du måske allerede har hørt, 0,10 svenske kroner for hver handel, der foretages på vores platform. For 3. kvartal er der 178.228 DKK på vej til organisationerne. Men hvad bruger de egentlig pengene til?

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lidls Plastikinitiativ: Stor, landsdækkende konkurrence skal bane vej for en hverdag med mindre plastik

Som en del af Lidls plastikstrategi, REset Plastic, afholder dagligvarekæden en stor plastikkonkurrence for alle idérige danskere, hvor førstepræmien lyder på 25.000 kroner. ”Lidls Plastikinitiativ – På vej mod en hverdag med mindre plastik” giver alle danskere mulighed for at indsende deres idéer til at mindske plastforbrug. Vinderen findes til et finaleevent i Aarhus i november.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere