Ressourceforbrug

Samfund

Ny undersøgelse: Danskerne ser skeptisk på genanvendt elektronik

Danskerne endnu ikke har taget genanvendt elektronik til sig, selvom der er store gevinster at hente i forhold til både klima, pengepung og tilgængelighed. Det viser en ny undersøgelse fra tech-virksomheden Refurbed.

Klima, miljø og energi

MASCOT® REworked - Nyt liv til udtjent arbejdstøj

MASCOT udvikler og producerer arbejdstøj af en høj kvalitet – med en lang holdbarhed. Men selv efter en lang brugsfase er der stadig værdi i vores arbejdstøj, og i en miljømæssig kontekst er det uhensigtsmæssigt, hvis det brugte arbejdstøj blot kasseres, når det er slidt, i stedet for at udnytte den værdi, som tøjet fortsat har.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Flergangsmundbind: Sådan går ansvarlighed og sikkerhed hånd i hånd

Alt for mange engangsmundbind ender som affald i naturen. Et vaskbart flergangsmundbind af stof er i de fleste tilfælde en tilstrækkelig løsning. Og det gavner både miljøet og økonomien.

Indhold fra partner

Samfund

Den bæredygtige besøgende skal have flere muligheder

Turisterne strømmer til København, og væksten giver udfordringer på miljøområdet. Det gør de mange gæster på Roskilde Festival også. Begge steder satser derfor på at vise de besøgende alternative muligheder for at håndtere presset.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere