Rettigheder

Menneskerettigheder

”Jeg ønsker ikke at være en dreng, men jeg ønsker, at jeg kunne gøre det samme som drenge”

Den 8. marts er Kvindernes Kampdag, hvor vi hylder kvinder, der kæmper for deres rettigheder. Vores ungdomsambassadør Hinda Olad er én af dem. Du kender hende muligvis fra en DR3-dokumentar. Lige om lidt er Hinda også vært i et nyt program på Radio LOUD om ligestilling.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Virksomheder: Støt op om menneskerettighedsforkæmpere!

Den danske regering og mange virksomheder støtter aktivt op om FN’s Verdensmål. Men, selvom mange virksomheder allerede arbejder med FN’s Vejledende Principper for menneskerettigheder og erhverv, halter det stadig med at inkorporere menneskerettigheder i deres bidrag til 2030 Agendaen. Nye tiltag fra FN viser at der derfor er særligt brug for at virksomheder anerkender den vigtige rolle, som menneskerettighedsforkæmpere spiller for at fremme fred, stabilitet og bæredygtig udvikling.

Indhold fra partner

Supply chain

Britiske fagforeninger raser: PensionDanmark bag social dumping i Storbritannien

To af de største britiske fagforeninger anklager PensionDanmark for at medvirke til underbetale kroatiske arbejdere på byggeprojekter i Storbritannien. To danske byggevirksomheder er involveret.

0 kommentarer

Medarbejder

NGO: Afgørelse fra MKI svigter ofre for katastrofe

MKI konkluderer, at den danske modevirksomhed PWT Group ikke har udvist nødvendig omhu for at forhindre Rana Plaza-ulykken. Alligevel vil MKI ikke pege på PWT Group som (med)ansvarlig for katastrofen, og det er at svigte ofrene, mener NGO’en Clean Clothes Campaign.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere