Banker

Klima, miljø og energi

Danica Pension støtter forslag om konkrete klimaplaner

Til årets generalforsamlinger bakkede Danica Pension op om et forslag til at flere amerikanske banker skal fremsætte en konkret plan for, hvornår de vil udfase lån til nye fossilprojekter.

Strategi & ledelse

Podcast: Nykredit og fremtidens bæredygtige bankforretning

Ny EU-lovgivning er på vej – også til bankerne. Koncerndirektør i Nykredit, Tonny Thierry Andersen, mener, at de næste 10 år vil indebære den største forandring, finanssektoren har set i mange årtier. Trods det hilser han lovgivningen velkommen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Bank vil hjælpe kunderne i gang med bæredygtighedsrapportering

En flodbølge af nye, grønne krav fra kunder, investorer og myndigheder er på vej til danske virksomheder. Det vil Arbejdernes Landsbank hjælpe sine kunder med at komme på forkant med og tilbyder derfor adgang til nyt digitalt rapporteringsværktøj fra teknologivirksomheden Valified.

Klima, miljø og energi

Mærsk indgår vild låneaftale: Renten afhænger af CO2-reduktioner

For at gøre alvor af sine ambitiøse klimamål indgår A.P. Møller-Mærsk nu et samarbejde med 26 banker om en kreditfacilitet på 35 mia. kr., hvor renten er baseret på udviklingen i virksomhedens CO2-udslip.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere