27.06.2017  |  Klima, miljø og energi

Natureplus certifikat til Isocell papirisolering fra CBI Danmark A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

EU har fastsat bæredygtighed som et af sine mål; bl.a. indenfor byggebranchen. Det betyder, at byggeprodukter i Europa skal testes og mærkes efter deres miljømæssige egenskaber.

Natureplus er den internationale Sammenslutning for bæredygtige bygninger og boliger; en international organisation, der har fokus på bæredygtighed i boliger og byggerier ved uvildigt at bedømme materialer ud fra tests og prøvninger.

Endnu et skridt op ad stigen for Isocell papirisolering

CBI Danmark A/S er eneste leverandør i Danmark af Isocell papirisolering og er naturligvis glade for, at certifikatet er i hus. ”Igen viser produktet, at dets egenskaber i helt i top,” siger direktør Per K. Thomsen:

Isocell papirisolering er blevet gennemprøvet via et testprogram, der omfatter Miljø, Sundhed og Funktion:
-Livscyklus evaluering

-Laboratorie tests (Indhold og emission)

-Egnethed til brug

Produktet opfylder de strenge krav i Natureplus Award Guidelines RL0107 for indblæsning af cellulose baseret isolering.

Bedste produkt til bæredygtige bygninger

Natureplus ® mærket identificerer de bedste produkter til bæredygtige byggerier. ”Det giver god mening i forhold til CBI Danmarks værdisæt, som bl.a. indeholder at sikre markedets mest bæredygtige løsninger til gavn for os, vore partnere og for samfundet generelt samt vores ambition om at være markedets førstevalg som produkt og leverandør hos miljøbevidste kunder” afslutter Per K. Thomsen

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere