20.03.2018  |  Klima, miljø og energi

PODCAST: Bæredygtig Business nr. 3 - Claus Stig Pedersen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne episode taler Steffen Max Høgh med Claus Stig Pedersen, chef for bæredygtighed ved Novozymes. Det handler om forretningspotentialet i FNs verdensmål, og Claus deler, hvordan Novozymes bruger dem som pejlemærker til at målrette deres innovation.

Som chef for bæredygtighed ved Novozymes er Claus Stig Pedersen lykkedes med at få FN’s Verdensmål forankret dybt i virksomhedens strategi.

Vi taler om, hvordan Claus og Novozymes formåede at spotte potentialet i målene allerede inden, de blev vedtaget, og hvordan de bruger verdensmålene til at målrette deres innovation med det udtalte formål at tjene flest mulig penge i længst mulig tid.

Lyt med og bliv klogere, rigere og måske endda et bedre menneske. Her hele podcasten her: https://soundcloud.com/baredygtigbusiness/episode-3-verdensmal-i-praksis-med-claus-stig-pedersen

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere