Regler

Samfund

Uklare EU-regler hæmmer bæredygtige investeringer

EU’s regelsæt for bæredygtige investeringer er næsten to år gammelt. Men på grund af upræcise formuleringer opfylder det ikke sit eget mål om øget gennemsigtighed, lyder kritikken. Nu risikerer man, at det koster på både forbrugertilliden og udbuddet af grønne investeringsfonde.

Supply chain

Skibsscrubbere sikrer renere luft, men forurener havet i stedet

Scrubbere er ikke gode for miljøet, selvom de minimerer luftforureningen fra deres skibe. De redistribuerer blot de giftige stoffer til havet i stedet. Derfor bør ikke være lovligt, lyder det fra flere i miljødebatten.

Klima, miljø og energi

København skærper miljøzone, men møder kritik

Som en del af de netop afsluttede budgetforhandlinger har Københavns Kommune afsat knap 25 mio. kr. til bl.a. information om den skærpede miljøzone, der træder i kraft d. 1/7 2020. DI Transport mener dog, at de nye regler, der er baseret på lastbilens registreringsdato, rammer skævt.

Klima, miljø og energi

Ny rapport: Større virksomheder gør slet ikke nok mod skovrydning

På trods af forbedringer blandt mange større virksomheder og finanshuse på verdensplan er fremskridtsraten ikke god nok, når det kommer til indsatser overfor skovrydning. En ny rapport konkluderer, at virksomhederne ikke kan imødekomme 2020-mål.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere