Ressourcer

Klima, miljø og energi

Den cirkulære bioøkonomi er en fantastisk forretningsmulighed

World Business Council for Sustainable Development har netop lanceret en CEO-guide, der skal gøre især virksomhedsledere opmærksomme på mulighederne i at løse nogle af nutidens mest presseredene miljøproblemer ved hjælp af den cirkulære bioøkonomi.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Kan et nationalt kreditsystem booste den cirkulære økonomi?

Den Walisiske regering tror på idéen og vil derfor støtte lanceringen af en ny elektronisk møntfod, der skal anvendes, når walisiske virksomheder udveksler overskydende varer og tjenesteydelser.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Novo Nordisk når 100 procent VE i 2020 og lancerer cirkulær miljøstrategi

Medicinalgiganten Novo Nordisk opnår sit mål om at bruge udelukkende vedvarende energi i sin globale produktion i 2020. Samtidig lancerer selskabet en ny, ambitiøs miljøstrategi, der med cirkulær økonomi i centrum skal sikre nul CO2 fra drift og transport i 2030.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Danmark skal et gear op!

En dansk projektgruppe har udviklet en national baseline for FN’s verdensmål nummer 11. Undersøgelsen viser, at der stadig er et godt stykke vej at gå for Danmark – herunder ikke mindst inden for affaldsområdet.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere