Sexisme

Medarbejder

Stor interesse for lederkursus i håndtering af seksuelle krænkelser

Flere end 3.000 ledere har allerede tilmeldt sig Ledernes uddannelse indenfor håndtering og forebyggelse af sexisme på arbejdspladsen.

0 kommentarer

Samfund

Kvinder søger væk fra de uafhængige advokatkontorer. "Et samfundsmæssigt problem", udtaler formanden for Advokatrådet

Tre-årigt forskningsprojekt skal kortlægge, hvorfor kvinder søger væk fra advokatbranchen samt belyse fordelene ved at blive bedre til at fastholde kvinderne.

0 kommentarer

Medarbejder

Regeringen vil have sat en stopper for seksuel chikane på arbejdspladserne

Regeringen vil tage et opgør med seksuel chikane på arbejdspladserne og indkalder derfor til trepartsforhandlinger for at skabe en kulturændring på danske arbejdspladser. Arbejdspladserne skal være bedre til at forebygge seksuel chikane og sikre en mere konsekvent håndtering af sager om seksuel chikane.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

FBSA INDSAMLER VIDNESBYRD OM KRÆNKELSER I BYGGERIET

I takt med den aktuelle me too-bølge, der afdækker sexistisk og krænkende adfærd i forskellige dele af det danske samfund, samler Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar nu vidnesbyrd ind fra byggeriet. Det sker anonymt og har til formål at afdække omfanget af krænkende adfærd i den danske ejendoms,- bygge- og anlægsbranche. Du kan bidrage ved at sende os din historie eller skrive under på vores sexismeerklæring.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere