Debat

Kommunikation

Handlingsskib har kurs mod Folkemødet

Konkrete handlingsløfter eller planken ud er mottoet for en ny scene på næste uges folkemøde på Bornholm. Her skal der gøres op med ”rituel uenighed”.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Video: Se eller gense foreningens debat på building green 2020

Du kan nu se eller gense foreningens debat på årets Building Green DK, hvor vi sammen med HELLES & DOCHERTY - byudvikling med tre bundlinjer nørdede FN's verdensmål og hvordan den sociale bundlinje hænger sammen med grøn og økonomisk bæredygtighed i byggeriet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Forskere: Ny, farlig klimaskepsis breder sig

En ny, skjult form for klimaskepsis breder sig, og den er farlig, fordi den fremsættes af eksperter og politikere, mener forskerne Jens Friis Lund og Stefan Gaarsmand Jacobsen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Fremtidens brændstoffer skal være grønne – men hvordan?

El, biogas, brint, electrofuels, brændselsceller og batterier. Transportsektoren er ved at omstille sig til en grønnere fremtid, men hvad der egentlig skal drive de forskellige fartøjer på sigt, bliver heftigt debatteret. Økonomien er – selvfølgelig – afgørende, lød det på DI-konference om emnet.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere