FN's Retningslinjer for menneskerettigheder og erhverv

Menneskerettigheder

Når det ikke sker af sig selv, må der en bundprop i

Virksomhederne rykker ikke for alvor med at indføre systematisk due diligence på menneskerettigheder. Samtidig – måske af samme grund – kommer der mere og mere lovgivning. Det meste af det nationalt og på enkeltområder, mens både NGO’er, eksperter og virksomheder ønsker sig fælles regler fra EU.

Menneskerettigheder

Q&A med Enacts Sandra Atler: FN’s Retningslinjer for Erhverv og Menneskerettigheder – tendenser og udfordringer

Hvad er opnået i de syv år, der er gået siden vedtagelsen af FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv? Vi har bedt Sandra Atler, leder af Enact’s Human Rights and Business Practice Group skitsere de væsentligste tendenser og udfordringer.

Indhold fra partner

Samfund

Dansk vagthund for ansvarlig virksomhedsadfærd

Danmark er et foregangsland på området for ansvarlig virksomhedsadfærd, når det gælder offentlige myndigheder og institutioner.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Høje CSR-krav til Berendsen – og deres leverandører

Hos Berendsen stræber de ikke kun efter at udvise omtanke for mennesker og miljøet i alle dele af deres forretning. De rykker et ekstra led ud i forsyningskæden for at sikre, at deres leverandører også gør det!

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere