Fodbold

Samfund

Ansvarlig bold i Aarhus og Farum

Fodboldklubberne AGF og F.C. Nordsjælland har markeret sig uden for kridtstregerne i den forløbne uge. Førstnævnte har udgivet sin sociale regnskab for 2018, mens Farumholdet satte fokus på Kvindernes Internationale Kampdag med et anderledes initiativ.

0 kommentarer

Samfund

Nyt partnerskab sætter fokus på unge fodboldspilleres mentale trivsel

Energiselskabet Total og Det Obelske Familiefond støtter børnerådgivningsnetværket Headspaces nye initiativ ”Brug Bolden”, der skal fremme mental trivsel blandt unge fodboldspillere.

0 kommentarer

Samfund

Topansvarlig Superliga skaber glæde, men ikke overraskelse

Den danske Superliga blev for nylig kåret som den mest ansvarlige blandt en stribe af verdens bedste fodboldrækker. Det glæder folkene bag, men overraskelse er der ikke meget af – der bliver gjort et stort stykke arbejde. Pengestærke F.C. København er klassens duks.

0 kommentarer

Samfund

Sportsligt: Engelsk klub først til at give mandlige og kvindelige fodboldspillere ligeløn

Den engelske fodboldklub Lewes FC er som den første professionelle klub begyndt at give sine mandlige og kvindelige spillere det samme i løn. ”Vi håber at starte et skifte”, lyder det fra folkene bag.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere