Medlemsprofiler Se alle
Kød
Samfund

Ny undersøgelse: Unge vil ikke lade klimahandling være op til den enkelte
Ny måling afslører generationskløft, når det kommer til klima. Yngre dansker er både mere villige til at omlægge sine vaner og kost for klimaets skyld, men efterspørger også i højere grad end ældre politisk handling, der hjælper udviklingen på vej.
Klima, miljø og energi

Glade grise gør indtryk
At se grisene lege udenfor gør en kæmpe forskel for vores medarbejdere og dermed for salget, fortæller Richo Boss, som er kædedirektør i Meny.
Indhold fra partner
Kommunikation

Kødproducenters klimahvidvisk trækker tråde til tobaksindustriens retorik
I PR-tiltag nedtoner eller ligefrem benægter den globale kødindustri konsekvenserne af deres produktion, viser ny undersøgelse. Argumenterne minder om dem, man engang hørte fra tobaksindustrien: Vist nok er lungekræft rigtig, men rygnings betydning er minimal.
Strategi & ledelse

Danish Crown lancerer ambitiøst klimamål
Bæredygtigt kød er en del af en bæredygtig fremtid
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Analyse: Høje fødevarepriser skubber danskerne i en grønnere retning
De høje fødevarepriser får ikke kun danskerne til at købe discount, men nudger faktisk også til at handle mere bæredygtigt. Det peger en ny undersøgelse på. For selv om vi skæver mest til pengepungen, får de høje priser os også til at planlægge mere, købe mindre kød og flere varer med kort holdbarhedsdato.
Kommunikation

Staten bevilger hvert år støtte til kampagner, der skal fremme animalske produkter
Når staten hvert år poster penge i fonde, der bruger midler til at markedsføre kød- og mejeriprodukter stemmer det ringe overens med regeringens nye officielle kostråd.
Klima, miljø og energi

Unilever: Vi skal hjælpe de klimavenlige kødelskere
Med det plantebaserede koncept ”The Vegetarian Butcher” vil Unilever i samarbejde med professionelle køkkener nu give kødspisere såvel som veganere og vegetagerer mulighed for at spise klimavenligt.
Strategi & ledelse

Danish Crown: Vi vil drive udviklingen og udfordre branchen
”Meat2030” hed Danish Crowns store bæredygtighedskonference d. 19. september. Spørgsmålet var, hvordan kød kan forblive relevant i en verden med bæredygtighed og klimaforandringer i fokus. Det er der mange mulige svar på.