Kød

Klima, miljø og energi

Analyse: Høje fødevarepriser skubber danskerne i en grønnere retning

De høje fødevarepriser får ikke kun danskerne til at købe discount, men nudger faktisk også til at handle mere bæredygtigt. Det peger en ny undersøgelse på. For selv om vi skæver mest til pengepungen, får de høje priser os også til at planlægge mere, købe mindre kød og flere varer med kort holdbarhedsdato.

Kommunikation

Staten bevilger hvert år støtte til kampagner, der skal fremme animalske produkter

Når staten hvert år poster penge i fonde, der bruger midler til at markedsføre kød- og mejeriprodukter stemmer det ringe overens med regeringens nye officielle kostråd.

Klima, miljø og energi

Unilever: Vi skal hjælpe de klimavenlige kødelskere

Med det plantebaserede koncept ”The Vegetarian Butcher” vil Unilever i samarbejde med professionelle køkkener nu give kødspisere såvel som veganere og vegetagerer mulighed for at spise klimavenligt.

Strategi & ledelse

Danish Crown: Vi vil drive udviklingen og udfordre branchen

”Meat2030” hed Danish Crowns store bæredygtighedskonference d. 19. september. Spørgsmålet var, hvordan kød kan forblive relevant i en verden med bæredygtighed og klimaforandringer i fokus. Det er der mange mulige svar på.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere