Kød
27.10.2022CSR.dk
Ny undersøgelse: Unge vil ikke lade klimahandling være op til den enkelte
Ny måling afslører generationskløft, når det kommer til klima. Yngre dansker er både mere villige til at omlægge sine vaner og kost for klimaets skyld, men efterspørger også i højere grad end ældre politisk handling, der hjælper udviklingen på vej.
07.10.2022CSR.dk
Analyse: Høje fødevarepriser skubber danskerne i en grønnere retning
De høje fødevarepriser får ikke kun danskerne til at købe discount, men nudger faktisk også til at handle mere bæredygtigt. Det peger en ny undersøgelse på. For selv om vi skæver mest til pengepungen, får de høje priser os også til at planlægge mere, købe mindre kød og flere varer med kort holdbarhedsdato.
05.08.2021CSR.dk
Kødproducenters klimahvidvisk trækker tråde til tobaksindustriens retorik
I PR-tiltag nedtoner eller ligefrem benægter den globale kødindustri konsekvenserne af deres produktion, viser ny undersøgelse. Argumenterne minder om dem, man engang hørte fra tobaksindustrien: Vist nok er lungekræft rigtig, men rygnings betydning er minimal.
Udgiver
Copyright 2023