Klimakamp

Klima, miljø og energi

Fremtidens bybænk gør opmærksom på klimaforandringer

Foran dentsu Danmarks kontor på Christianshavn kan du lige nu kravle op på en ekstrahøj bænk. Bænken stammer fra TV 2’s klimakampagne ”Vores jord – vores ansvar”, der i foråret 2022 gjorde danskerne opmærksomme på forhøjede vandstande som en af de synlige konsekvenser af den globale opvarmnings temperaturstigninger.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Irma indbyder kunder til at tage del i klimakampen

Irma inviterer københavnske medlemmer og kunder til oplæg og samtaler om klimabevidsthed over de næste par måneder.

Klima, miljø og energi

Klimakampagne: 100.000 danskere skal råbe op om klima før valget

En ny borgerdrevet klimakamp vil samle danskerne i et opråb inden valget udskrives, og det skal organiseres online med inspiration fra Tyskland og Australien.

Kommunikation

Besøg: Indonesien har kig på det danske pantsystem

En delegation fra Indonesien med deltagere fra både det indonesiske miljøministerium og private organisationer blev i sidste uge vist rundt på Dansk Retursystems fabrik i Hedehusene for at lære om det danske pantsystem. Vivien Radnawati, som er ansvarlig for håndteringen af både almindeligt og farligt affald i Indonesien, fortæller, at noget af det, der gør størst indtryk er, hvordan vi skaber incitament og viden om genanvendelse i Danmark.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere