Virksomheder

Samfund

Ny service giver svar på virksomheders regelspørgsmål

Bureaukratiet kan være svært at finde rundt i som nyopstartet erhvervsdrivende. I endnu højere grad, hvis dine spørgsmål falder mellem to stole hos myndighederne. Det skal en ny service fra Erhvervsstyrelsen nu lave om på.

Klima, miljø og energi

Midtjyske virksomheder tager sine første grønne skridt i vejledningsprojekt

Intet mindre end 193 midtjyske virksomheder har taget sine første skridt ned ad den grønne sti indenfor de sidste tre år. Det er sket i samarbejde med Region Midts gratis rådgivningsprojekt Energieffektivitet og CO2-besparelser.

Klima, miljø og energi

Østjysk designvirksomhed skal teste ny global FN-platform

Den danske design- og kommunikationsvirksomhed Phoenix Design Aid fra Randers er udvalgt til at teste en ny FN-platform, der skal inspirere andre virksomheder til at arbejde bæredygtigt, overholde menneskerettighederne og bidrage til opnåelsen af FN’s 17 verdensmål.

Strategi & ledelse

Klimasikring er en voksende industri

Siden 2019 har Mærsk kortlagt de risici, som klimaet udgør for sine aktiver. På den baggrund investerer rederiet i klimasikring af både havne, bygninger og terminaler. Samme tendens ser man på tværs af forskellige industrier, hvor klimaødelæggelser vil være katastrofale.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere